Kontakti
Izaberite jezik stranica: Česky Deutsch English по-русски Français Español Italiano Português Polszczyzna Magyar Româna Български Srpski Hrvatski
Registar čeških izvoznikaSlužbeni registar podataka vladine agencije za izvoz CzechTrade
Moj spisak
 0
Traži
Rašireno traženje

Univerzalna plastična obloga-uložak za rezervoare goriva i drugih hemikalija.

Naziv društva: ETK s.r.o.

Proizvodnja, montaža i servis univerzalnih obloga za rezervoare za skladištenje (benzin, dizel, bio dizel, etanol, metilesteri repinog ulja-bio dizel i druge hemikalije). Rešenje koje lako i brzo pretvara jednoslojni rezervoar u dvoslojni prema važećim standardima.

Ovaj profil je takodjer pristupačan u:  cs  Čeština en  English de  Deutsch ru  Русский язык fr  Français hr  Hrvatski.

ETK s.r.o. Prikažite upis firme u mobitelu.
Šta je to QR šifra?
 QR šifra je 2D šifra, koja može biti pročitana specijalnim softverom u Vašem telefonu. QR šifre sadrže web adrese, vizitkarte i ostale informacije.
 

Opis proizvoda/usluga

Rekonstrukcija rezervoara se sastoji u dodatku plastične obloge kao drugog punovrednog omotača, tako da nastane međuprostor između oba omotača. Međuprostor je pod stalnim monitoringom pomoću vakuum ili uređaja pod pritiskom-indikatora curenja, kako bi se na vreme sprečila kontaminacija okoline.
Glavne prednosti su jednostavnost i brzina montaže i održavanja, kao i financijska prihvatljivost. Modernizaciju rezervoara je moguće izvesti, korišćenjem našeg sastava, za jedan dan, bez izvođenja građevinskih radova, bez dekontaminacije okoline ili likvidacije starog rezervoara, uz neprekidan operativni rad ostalih rezervoara. Prilikom eventualnih popravaka se fleksibilna folija izvadi, rezervoara ili folija se popravi i u roku od nekoliko sati je rezervoara opet spreman za rad.
Za ovu tehnologiju firma ETK ima izdate sertifikate Instituta za fizikalno-tehnička ispitivanja Ostrava-Radvanice i Instituta za ispitivanje i certificiranje ITC Zlín, koji garantuju kvaliteta materijala. Ovaj sastav u potpunosti zadovoljava zahteve EU standarda (EN 13 160).

+Klasifikacija grane

Fotografije proizvoda/usluga

 

 

 
 
 
© 2008-2013 CzechTrade, All rights reserved