Kontakti
Izaberite jezik stranica: Česky Deutsch English по-русски Français Español Italiano Português Polszczyzna Magyar Româna Български Srpski Hrvatski
Registar čeških izvoznikaSlužbeni registar podataka vladine agencije za izvoz CzechTrade
Moj spisak
 0
Traži
Rašireno traženje

Sistemi za transport, paletiranje i skladištenje uključujući industrijski softver.

Naziv društva: Alvey Manex a. s.

Automatski sistemi za paletiranje za sve vrste i veličine robe. Regalni registratori i kompletna rešenja za skladišta za robu do 50 kg. Industrijski softver Maestro+ za upravljanje i monitorisanje paletnih i skladišnih sistema.

Ovaj profil je takodjer pristupačan u:  cs  Čeština en  English de  Deutsch ru  Русский язык hr  Hrvatski pl  Polszczyzna.

Alvey Manex a. s. Prikažite upis firme u mobitelu.
Šta je to QR šifra?
 QR šifra je 2D šifra, koja može biti pročitana specijalnim softverom u Vašem telefonu. QR šifre sadrže web adrese, vizitkarte i ostale informacije.
 

Opis proizvoda/usluga

Paletni sistemi sa multi-line ili single-line paletizatorima, eventualno u kombinaciji oba tipa. Konvencionalna i robotna postrojenja. Sistemi za skladišta sa korišćenjem regalnih registratora i transportnih traka za pripremu robe pre ekspedicije. Sva rešenja omogućavaju upotrebu softvera Maestro+ koji omogućava komunikaciju između ERP sistema u preduzećima i upravljačkim jedinicama postrojenja zahvaljujući kojim se efektivno može upravljati i monitorisati rad linija

+Klasifikacija grane

Fotografije proizvoda/usluga

 

 

 
 
 
© 2008-2013 CzechTrade, All rights reserved