Kontakti
Izaberite jezik stranica: Česky Deutsch English по-русски Français Español Italiano Português Polszczyzna Magyar Româna Български Srpski Hrvatski
Registar čeških izvoznikaSlužbeni registar podataka vladine agencije za izvoz CzechTrade
Moj spisak
 0
Traži
Rašireno traženje

Savetodavne usluge, seminari i softver u području finansija i upravljanja financijskim rizicima i analiza velikog obima podataka u raznim delatnostima.

Naziv društva: Advanced Risk Management, s.r.o.

ARM nudi usluge posebno u području upravljanja kreditnim, tržišnim, operativnim rizikom i rizikom likvidnosti. Stečeni know-how prenosi svojim klijentima iz redova financijskih i ne financijskih institucija, doprinoseći tako njihovoj stabilnosti i prosperitetu.

Ovaj profil je takodjer pristupačan u:  cs  Čeština en  English de  Deutsch bg  Български hr  Hrvatski ro  Româna.

Advanced Risk Management, s.r.o. Prikažite upis firme u mobitelu.
Šta je to QR šifra?
 QR šifra je 2D šifra, koja može biti pročitana specijalnim softverom u Vašem telefonu. QR šifre sadrže web adrese, vizitkarte i ostale informacije.
 

Opis proizvoda/usluga

ARM se specijalizira za savetovanje, obuku, razvoj softvera u području finansija i financijskih rizika te za analizu velikog obima podataka u raznim delatnostima. Svojim klijentima osigurava stručan pristup identifikaciji, merenju, upravljanju, metodici kontrole financijskih rizika i upravljanju finansijama kao celini. ARM organizuje stručne seminare, u pripremi kojih učestvuju eksperti ARM i ostali specijalisti za konkretnu delatnost. Na seminarima dolaze do izražaja njihova iskustva i znanja stečena na projektima iz područja savetovanja i softvera. Seminari sadržavaju niz analiza slučajeva i oglednih izračuna, tako da sudionici nauče promenjivati znanja u praksi. Pored pružanja stručnih konsultacija i obuke, firma je razvila vlastita programska rešenja za automatizaciju poslova u području kreditnog, tržišnog i operativnog rizika i rizika likvidnosti. Na osnovu zahteva svojih klijenata, razvija i softver po meri klijenta.

+Klasifikacija grane

Klasifikacija grane

 
 
 
 
© 2008-2013 CzechTrade, All rights reserved